Η πρόκληση δεν είναι μόνο το να δημιουργείς αριστουργήματα με εξαίσια υλικά, αλλά και το να μεταμορφώνεις την ταπεινότητα σε μεγαλείο.
Η βιωσιμότητα και ο σεβασμός του οικοσυστήματος είναι κομμάτι της φιλοσοφίας μας αλλά και μια νέα πρόταση κατανόησης της σχέσης μας με τη γη, τα ζώα, τη θάλασσα.
Υπηρετούμε το fine dining που εστιάζει στη γαστρονομική ηθική και κερδίζει τις εντυπώσεις, με ουσιαστικό τρόπο.
Καμία απώλεια, καμία σπατάλη. Κάθε υλικό συμμετέχει σε έναν κύκλο που μπορεί να ξεκινάει από τα ορεκτικά, να συνεχίζεται στα κυρίως και να ολοκληρώνεται στα επιδόρπια.
Στο Delta Restaurant, το βραβευμένο με Michelin αστέρια εστιατόριό μας, η δέσμευση απέναντι στο περιβάλλον και τη βιωσιμότητα είναι ειλικρινής και πραγματική. Οι πρακτικές που ακολουθούμε, η farm-to-table και η zero-waste προσέγγισή μας, οδήγησαν στην απόκτηση του Πράσινου Αστεριού Βιωσιμότητας (MICHELIN Guide Athens 2022) δίνοντάς μας ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τη βιωσιμότητα και την αειφορία στη γαστρονομία.