Η πρόκληση δεν είναι μόνο το να δημιουργείς αριστουργήματα με εξαίσια υλικά, αλλά και το να μεταμορφώνεις την ταπεινότητα σε μεγαλείο.
Η βιωσιμότητα και ο σεβασμός του οικοσυστήματος είναι κομμάτι της φιλοσοφίας μας αλλά και μια νέα πρόταση κατανόησης της σχέσης μας με τη γη, τα ζώα, τη θάλασσα.
Υπηρετούμε το fine dining που εστιάζει στη γαστρονομική ηθική και κερδίζει τις εντυπώσεις, με ουσιαστικό τρόπο.
Καμία απώλεια, καμία σπατάλη. Κάθε υλικό συμμετέχει σε έναν κύκλο που μπορεί να ξεκινάει από τα ορεκτικά, να συνεχίζεται στα κυρίως και να ολοκληρώνεται στα επιδόρπια.
At Delta Restaurant, our Michelin-starred restaurant, our commitment to the environment and sustainability is sincere and real. Our practices, farm-to-table and zero-waste approach, led to the acquisition of the Green Star for Sustainability (MICHELIN Guide Athens 2022), giving us even more strength to continue serving sustainability and sustainability in gastronomy.