Ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στις διεθνείς ποικιλίες, με εκατοντάδες ετικέτες που καλύπτουν όλο το φάσμα του νέου και του παλιού οινικού κόσμου και της οινοποίησης, από κάθε γωνιά της γης. Αλλά και μια συναρπαστική εξερεύνηση του ελληνικού αμπελώνα, μια εμπεριστατωμένη γνωριμία με τις αυθεντικά γηγενείς ποικιλίες.
Η κάβα του bar περιλαμβάνει ετικέτες από μικρούς αλλά και μεγάλους παραγωγούς, παλαιωμένα κρασιά και νέες σοδιές από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. O επισκέπτης μπορεί να επιλέξει τις ετικέτες που επιθυμεί ή να αφήσει τους έμπειρους sommelier του εστιατορίου να τον ξεναγήσει στη μαγεία του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα.
Ο Τηλέμαχος Παπανδρέας, κορυφαίος και βραβευμένος sommelier, έχει επιμεληθεί μια ολοκληρωμένη λίστα που οδηγεί το γαστρονομικό συνταίριασμα στο ζενίθ της απόλαυσης.
Εμβληματικά οινοποιεία, μυθικά terroirs, σπάνιες ποικιλίες, αποκλειστικές εισαγωγές, κελάρια παλαίωσης και 2 wine cellars για μια private μυσταγωγική εμπειρία ολοκληρώνουν την εμπειρία του επισκέπτη στο Delta, το βραβευμένο με Αστέρια Michelin εστιατόριο στο ΚΠΙΣΝ.
Με όραμα τη βιωσιμότητα ο Βασίλης Κυρίτσης, ο Νίκος Μπάκουλης και ο Δημήτρης Νταφόπουλος δημιούργησαν το βραβευμένο bar με σειρά 31 από τα 50 καλύτερα μπαρ παγκοσμίως, το Line Athens.
To Delta και το Line Athens ενώνουν τις δυνάμεις τους για τους εκλεκτούς επισκέπτες του εστιατορίου με κεντρική ιδέα το Zero Waste.
Το à la carte cocktail menu 6 ποτών του Line Athens είναι εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία του menu Delta και βασίζεται σε δύο πυλώνες: seasonal (εμπνευσμένα cocktails με εποχική Α’ ύλη) και waste (cocktails με επαναχρησιμοποιούμενα υλικά που περισσεύουν από την παραγωγή του food menu), ενώ ένα cocktail pairing συμπληρώνει ιδανικά τα 6 κυρίως πιάτα.
Το γλυπτό μπαρ του Delta Restaurant, θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μπάρες του πλανήτη. Εδραιώνει το αίσθημα της οικειότητας και της ευφορίας και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 καθήμενους. Το bar lounge με τους άνετους καναπέδες και τον minimal φωτισμό μπορεί να φιλοξενήσει έως 50 άτομα.