Το Εστιατόριο

Το κάθε μενού περιλαμβάνει 12 πιάτα που έχει δημιουργήσει ο χαρισματικός Γιώργος Παπαζαχαρίας και επιμελείται ο ταλαντούχος Θάνος Φέσκος, με την ομάδα του.

12 στάδια, κάθε ένα από τα οποία βιώνεται ταυτόχρονα ως δημιουργική, φιλοσοφική και γαστρονομική εμπειρία. Με ένταση και τόλμη που ενθουσιάζουν.

Μινιμαλιστική τελειότητα, αξιοποίηση τοπικών πρώτων υλών, εστίαση στους μικρούς παραγωγούς της Ελλάδας. Αυτά είναι τα 3 συστατικά του μενού.

Σε συνδυασμό με διεθνείς, πρωτοποριακές τεχνικές, όπως η ζύμωση (fermentation) και το σκανδιναβικό preservation, το αποτέλεσμα αλλάζει όσα πιστεύαμε για τη γεύση.

Μενού 12 σταδίων

Μενού Πρωτεΐνης 170€

Εάν είστε vegetarian ή vegan, παρακαλούμε ενημερώστε μας όταν θα σας καλέσουμε για την κράτησή σας. Οι chef μας, σεβόμενοι τις διατροφικές επιλογές σας, θα προσαρμόσουν κατάλληλα το μενού.

Το γεύμα μπορεί να συνοδεύσει:
*juice pairing στην τιμή των €50,00 ή
*wine pairing στην τιμή των €100,00 (6 διαφορετικά κρασιά) & αποστάγματα & καφέ ή
*fine wine pairing στην τιμή των €180,00 (6 διαφορετικά κρασιά) & καφέ

Η κράτηση σας θα ισχύει έως και 30 λεπτά μετά την αρχική ώρα της κράτησης που έχετε κάνει.

Σε περίπτωση καθυστέρησης σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε εγκαίρως (είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email). Αν δεν μας ειδοποιήσετε διατηρούμε το δικαίωμα να επισημάνουμε την κράτηση σας ως μη επιστρεφόμενη μη εμφάνιση ή ακύρωση της τελευταίας στιγμής. Επίσης η καθυστέρηση σας δεν είναι εφικτό να υπερβαίνει το χρονικό διάστημα των 30 λεπτών.

Οι κρατήσεις στο εστιατόριο μας είναι ανά 30 λεπτά προκειμένου να διασφαλίσουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν έως τις 12:00 της επιθυμητής ημερομηνίας.

*Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν νερό κατά την διάρκεια του γεύματος και ενδέχεται να μεταβληθούν χωρίς προειδοποίηση.