interior of Delta Restaurant, two Stars Michelin, one Green Star, Athens, Greece, SNFCC

το εστιατόριο

Delta είναι το 4ο κεφαλαίο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου.
Ένα τρίγωνο, δηλαδή, με τις 3 πλευρές του σε απόλυτη αρμονία.
Ακριβώς όπως το εστιατόριο Delta.


Ένα project που διαμορφώνεται με βάση 3 αρχές:

Γαστρονομία • Βιωσιμότητα • Πολιτισμός

Μια μυστηριώδης αφήγηση Haute Cuisine που ξετυλίγεται σταδιακά μέσα από ένα μενού Omnivore, γεμάτο γαστρονομικές ανατροπές.

Μια μοναδική εμπειρία που οδηγεί τους καλεσμένους σε ένα γαστρονομικό μονοπάτι, γεμάτο εκπλήξεις και συναισθήματα.

Το μενού περιλαμβάνει 12 πιάτα που έχει δημιουργήσει ο χαρισματικός Γιώργος Παπαζαχαρίας και επιμελείται ο ταλαντούχος Θάνος Φέσκος, με την ομάδα του.

12 στάδια, κάθε ένα από τα οποία βιώνεται ταυτόχρονα ως δημιουργική, φιλοσοφική και γαστρονομική εμπειρία. Με ένταση και τόλμη που ενθουσιάζουν.

Μινιμαλιστική τελειότητα, αξιοποίηση τοπικών πρώτων υλών, εστίαση στους μικρούς παραγωγούς της Ελλάδας. Αυτά είναι τα 3 συστατικά του μενού.

Σε συνδυασμό με διεθνείς, πρωτοποριακές τεχνικές, όπως η ζύμωση (fermentation) και το σκανδιναβικό preservation, το αποτέλεσμα αλλάζει όσα πιστεύαμε για τη γεύση.

Menu 12 σταδίων - 240€ (Omnivore)

* Οι τιμές υπόκεινται σε διαφοροποιήσεις ανά πάσα χρονική στιγμή.

Κώδικας ένδυσης: Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να επιλέγουν smart, smart casual ή επίσημη ενδυμασία.

Εάν είστε vegetarian ή vegan, παρακαλούμε ενημερώστε μας όταν θα σας καλέσουμε για την κράτησή σας. Οι chef μας, σεβόμενοι τις διατροφικές επιλογές σας, θα προσαρμόσουν κατάλληλα το μενού.

Το γεύμα μπορεί να συνοδεύσει:

• juice pairing έναντι €90.00 ή

• wine pairing έναντι €140.00 (6 ποτήρια κρασί) ή

• fine wine pairing έναντι €220.00 (7 ποτήρια κρασί)

* Οι τιμές των ανωτέρω υπόκεινται σε διαφοροποιήσεις ανά πάσα χρονική στιγμή.