Delta Restaurant - Εστιατόριο με 2 Αστέρια Μισελέν

Executive Chef

Tι λέει ο ίδιος:

“Αναζητώ διαρκώς τρόπους για να γράψω ιστορία χωρίς να επαναλαμβάνω την ιστορία, δημιουργώντας μερικά από τα καλύτερα μενού του πλανήτη, σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου."

Γιώργος Παπαζαχαρίας

GEORGE PAPAZACHARIAS - EXECUTIVE CHEF OF DELTA, 2 STARS MICHELIN 2024, GREEN STAR MICHELIN 2024

Ο Γιώργος Παπαζαχαρίας είναι ο χαρισματικός εμπνευστής του μενού του Delta Restaurant, του εστιατορίου στο ΚΠΙΣΝ που βραβεύτηκε με αστέρια Michelin. H αγάπη του για “γαστρονομικό αφήγημα” τον ώθησε να δημιουργήσει ένα ταξίδι 12 σταδίων, γεμάτο αναπάντεχες ανατροπές, χρησιμοποιώντας σκανδιναβικές τεχνικές και ζυμώσεις. Το αποτέλεσμα είναι κάτι που αλλάζει ολοσχερώς ό,τι γνώριζαν οι γευστικοί μας κάλυκες.

Ο Γιώργος έχτισε τη δική του ιστορία στη Σκανδιναβία, ως επικεφαλής R&D στο εστιατόριο “Maaemo” (3 Stars MICHELIN). Επιπλέον, ήταν ο δημιουργός του μενού του εστιατορίου “Under” στην Νορβηγία, του μόνου υποθαλάσσιου εστιατορίου στον κόσμο (1 Star MICHELIN). Απέκτησε πολύτιμη εμπειρία στην πειραματική κουζίνα δουλεύοντας στο“L’Air du Temps” (2 Stars MICHELIN) και τα γαστρονομικά εργαστήρια των “Alinea” στο Σικάγο, “Fat Duck” στο Λονδίνο & “Quique Dacosta” κοντά στην Βαλένθια, όλα τους με 3 Stars MICHELIN.